Popjunkien

Poppius bloggar

DN:s Kristofer Poppius började blogga förra veckan. Han gick ut hårt genom att dissa ett antal mediebloggare i ett rätt roligt inlägg. Läs här.

Men det verkar som att han gått ut för hårt för ansvarig utgivare. Igår plockades minst ett inlägg bort; det var en rastopplista som jag är alldeles för PK för att återge.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Poppius bloggar

 1. BisonFredrik skriver:

  Diss-inlägget måste ses som ett skolexempel på hur man skapar bloggbuzz och snabbt når uppmärksamhet med ett kraftigt flamebate i journalistbloggosfären. :)

 2. nyckfull.net skriver:

  Men jooo jag vill höra hur listan var, hur var den? Den är ju hur som helst jätteaktuell nu tillsammans med Michael Richards underbara utbrott!

 3. m skriver:

  Bloglines är härligt. Där kan man begära ”last weeks posts” och så kommer även de raderade med. Okej, det tar verkligen emot att erkänna att jag lagt till Poppius men there you have it. Här följer hans lista (och det var allt, såvitt jag vet), en äkta provokationschock på min ära:

  Topp fem snyggaste raserna:
  1. Den indianska (1)
  2. Den arabiska (5)
  3. Den negroida (2)
  4. Den judiska (3)
  5. Den asiatiska (ny)

 4. nyckfull.net skriver:

  indianska? är det så mycket att ha egentligen? kanske mest för att de är bortglömda men. judiska rasen tycker jag är underskattad!

 5. Hanna skriver:

  De arabiska hade nog komit först för mig. En gång sa en kille att mina ögon var som en arabisk stjärnhimmel. Det är min finaste komplimang.

 6. Rebecca (admin) skriver:

  m: snyggt, tack!

Kommentera