Popjunkien

Martha Stewart’s Homekeeping Handbook

Ni kanske tror att jag skojar men jag hyperventilerar nästan vid tanken på att äga denna flera kilo tunga hushållshandbok. Struntsamma att jag alltid hittar alla husmoderstips på internet nuförtiden (och i telefon med min skarpa mamma förstås); Martha Stewart’s Homekeeping Handbook är ändå allt jag vill ha i strumpan i jul.

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till Martha Stewart’s Homekeeping Handbook

 1. Maija skriver:

  Oh, I love Martha! Om jag hade vetat om den här boken tidigare hade jag lätt önskat mig den i födelsedagspresent.

 2. Jessica skriver:

  Kanske borde bli den till sambon i julklapp, han är duktig som hemmaman, men det skadar ju aldrig med lite nya tips och råd. :)

 3. Y.G skriver:

  Näejmen. Är inte sådana här böcker lite väl gammalmodiga…?

 4. effu skriver:

  shit pommes! Jag vill också ha!

 5. Petra skriver:

  Haha! Har ni sett hennes program och maten hon lagar? Det är verkligen amerikanskt så det skriker om det.

  Ta lite olja i en panna (häll i ca en halv liter) och fräs köttet i.
  Gör en smet bestående av ett halvt kilo smör, lite mjöl och lite yougrt. Häll massor av socker på. Osv.

 6. Jonna skriver:

  Tjoho! Kul att det finns andra Marthaholics ute i detta avlånga land…

 7. nyckfull.net skriver:

  Min mamma har varit hemma hos mej i helgen och gått igenom precis varenda millimeter som behövde gås igenom. Jag behöver ingen sån här bok, bara lära mej litegrann av min mamma, som skulle kunna skriva en sån här, fast bättre, och som väger lite mindre.

Kommentera