Popjunkien

om man kunde skulle man ta ”sexig” tillbaka

Tre personer vars påstådda sexighet jag vägrar skriva under på. De två första ständigt aktuella (i någon sorts mediesyn på begreppet) den sista enbart (väl?) aktuell i Plaza Kvinnas lista över Sveriges 100 sexigaste män.

1) Colin Farrell
2) Justin Timberlake
3) Janne Josefsson

Vassa Eggen har belyst de på Plaza Kvinnas lista som jobbar med media. Sen är det också rätt roligt att Expressen påstår att Peter Swartling rasar mot listan, när han i verkligheten är rätt sansad och rolig.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till om man kunde skulle man ta ”sexig” tillbaka

 1. Astrid skriver:

  Haller med dig, men med Justin ar det lite annorlunda. Kanske for att jag tycker att hans musik kan vara galenskapssexig. Han sade in en intervju pa T4 for inte sa lange sen att all bra popmusik handlar om politiska budskap, eller nagot man brinner for liksom, eller sa behandlar dem sexualitet.

  Jag tycker att hans musik ar galet sexig, precis som hans casual dansanta stil, och smoove kostymer. Men jag tycker inte att HAN ar sexig. Typ att se bilder pa honom i Rolling Stone med blot t-shirt (argh vilket hemskt omslag) kanns liksom FEL. Och inte sexigt alls.

  Hmmm..

 2. Nina skriver:

  Ursäkta men Petter ligger på 8 plats på den listan. Borde inte det faktumet kasta hela listan över bord. Petter! Det är 2006, för fan.

 3. Janne Josefsson? hahaha! RONNIE SANDAHL? MUHAHAHAHA! PETER SWARTLING? BWAHAHAHA HA. Ha. ha. Eller ska jag gråta istället?

 4. Hanna skriver:

  Jag tycker Justin är sexig, det är nåt med utstrålningen. Fast jag skulle såklart inte tycka det om han vore en vanlig Jonas eller nåt sånt.

 5. Andreas skriver:

  Då var det nog inte utstrålningen ändå

Kommentera