Popjunkien

Ugly Betty

Jag gillar verkligen Ugly Betty, gör ni?

I kvällens avsnitt syntes två engelska humorbrudar med koppling till Ricky Gervais:
1) Ashley Jensen i den fasta rollen som någon sorts garderobsansvarig på tidningen ”Mode” där serien utspelar sig. Ashley är tidigare mest känd för rollen som Maggie i Extras.
2) Lucy Davis i en gästroll som tv-ankare på det ytliga ”Fashion TV”. Hon spelade tidigare receptionisten Dawn i The Office.

Om du tänker nagelbitarfölja Betty är det nog bäst att du läser det här hos Weird Science. Tydligen är avsnittsordningen omkastad.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Ugly Betty

 1. annie skriver:

  tittade lite snabbt och tyckte det var sjukt tråkigt. typ ally mcbeal.

 2. Zibbo skriver:

  Är ju så tråkigt lik Devil wears Prada att det är fullständigt poänglöst. Dessutom känns avsnitten helt förutsägbara, trist trist trist.

 3. gustav skriver:

  creepy! jag började precis se på just det avsnittet samma sekund som fick upp den här sidan. anyways, visst är det en schysst serie, och snyggot från L word är ju alltid trevlig att se.

 4. Hanna skriver:

  Ja, jag gillar det verkligen också!

 5. Rebecca (admin) skriver:

  Ally McBeal var ju en rolig liknelse, men jag som aldrig gillade Ally håller inte riktigt med. Sen är det ju förutsägbarheten som är rolig tycker jag, i den hittills två avsnitten har man vetat avsnitten igenom att det slutar lyckligt och det plus att avsnitten faktiskt SLUTAR är skönt, är lite trött på lösa trådar.

  Och Gustav: exakt! Och L-word-snubben ”förtjänar” en snygg, positiv roll efter att ha blivit så nedrigt bedragen av sin tjej. Klart han ligger mer i den här serien då liksom.

 6. marre skriver:

  Jag tycker faktist att ugly betty är et ganska bra program något man kan skratta åt lite här och där, som sagt har ja missat två avsnitt men aaja jag får väl försöka hänga med på sätt och viss.. annars är det ett duperduper kanon hhehe

Kommentera