Popjunkien

Viktor & Rolf hos H&M

Jag var inne på det förra året men jag skulle hellre gå klädd i potatissäck än fångas på bild när jag galet försöker hitta ett Viktor & Rolf-plagg i tonårsträngseln.

De visade just ett klipp på TV4 och tjejerna (för det var bara tjejer) brudropade sådär ljust när dörrarna öppnades och sedan guppade en hel hord likadant klädda in för att slita åt sig likadana hajpade kläder i fel storlek. Följ dramat live i bloggosfären.

”Jag vet inte vad jag har faktiskt. Jag har bara roffat åt mig”.
En tjej blir intervjuad om sina fynd.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Viktor & Rolf hos H&M

 1. Malin skriver:

  Ja, herregud. Hur orkar dom? Och har dom ingen skola att gå till? Fast jag kanske tar en tur till H&M efter jobbet o kollar om det jag vill ha finns kvar. I rätt storlek.

 2. Anna skriver:

  hihi – jag slapp – men Malin är där och slåss – och fick tag i en röd kjol till mig.

  Helt ärligt – jag tycker hysterin och själva jakten är det roligaste med det hela. Men jag har väldigt hög (eller blir det låg?) nivå på min skämmighetströskel å andra sidan.

 3. Nina skriver:

  På götgatan var det helt galet. Men, men, jag fick tag i både trenchen och den ljuvliga hallonkjolen så jag är nöjd. Men en timme i det debaklet gjorde att jag fortfarande är så trött att det är svårt att jobba. Fick tag i en söt juristkjol också som jag inte sett i någon reklam. Shoppa på HM – ett dagsverke.

 4. Cissi (Bonusgrossessan) skriver:

  Och de som bara roffade åt sig har redan börjat sälja prylarna på blocket för fantasipriser.

  http://www.blocket.se/li?q=viktor+%26+rolf&ca=10_s&c=0&w=3

 5. Angelica skriver:

  Men Gud, så töntigt. Har de ingenting annat att göra? Har de ingen skola att gå i? Inget liv? Iaf har de då ingen egen stil… att de ens är så desperata för lite kläder, som ändå tusen andra tjejer kommer gå klädda i. Det är ju inte Elvis som återuppstått precis :P

  ”Viktor och Rolf by H&M, unikt” står det på Blocket. Haha..

Kommentera