Popjunkien

Puss, min…

Expressen körde ett sedvanligt puss-uppslag efter Elfsborgs SM-guld i fotboll. Stjärnan Anders Svensson i fin bil med fin flicka, champagne utan bubblor och en smackande kindpuss. Säg det dagen-efter-reportage med en vinnare (eller förlorare för den delen) som inte följer den mallen? Exakt. Så jag letade upp några fler exempel:

Puss, min filmdrottning. (Lars von Trier och Björk vinner i Cannes).
Puss, min statsminister. (Fredrik Reinfeldt storvinnare i valet).
Puss, min Persson. (Göran Persson, valets loser).
Puss, min guldkapten. (Curlingdamerna vinner OS-guld).
Puss, min Björn – och grattis. (Björn Borg fyller 50).
Puss, min Elena. (Elena Paparizou vinner Eurovision Song Contest).
Puss, puss min prinsessa. (Madeleine Bernadotte får en puss av sin kille).
Puss, min prinsessa. (Maddes syster Victoria blir pussad på av sin kille).
Puss, min tangokavaljer. (Petra Nielsen vinner schlagerdeltävling).
Puss, min Wissman. (Johan Wissman tar VM-silver).

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Puss, min…

  1. Johanna skriver:

    Haha, det var mycket roligare att Präktiga Pojken skulle fira med tacos.

    ”nu ska jag banne mej äta ett berg med tacos”

    Ehe, själv hade jag supit skallen i bitar och kanske valt något helt annat än old el paso-food liksom!

  2. [url=http://premisg.costabrava.org/wp-content/uploads/Longchamp-SevN9/a-pliage-solds-Je.html]sac longchamp soldes[/url] je cherche un sac longchamp pas cher junior\n [url=http://premisg.costabrava.org/wp-content/uploads/Longchamp-N55yk/u-cuir-noir-Yk.html]sac longchamp soldes[/url]

Kommentera