Popjunkien

The Hills

Jag gillar The Hills på MTV. Ett slags realitydrama som ibland känns som en spontan dokumentär och ibland (för det mesta) som ett regisserat The OC. Serien är baserad på Laguna Beach (som jag inte såg) och handlar om Lauren Conrad och hennes vänner som pluggar mode och gör praktik på Teen Vogue. Relationerna mellan kompisarna och killarna är det intressanta.

Jag tror jag tycker bäst om det melankoliska draget som hela tiden lyser igenom. Jag tycker alla personerna verkar så sorgsna och missnöjda trots deras ganska priviligerade situation.

Seriens officiella sajt och info hos Wikipedia.

Dela: Facebook  Twitter 

8 kommentarer till The Hills

 1. Astrid skriver:

  Oooh jag alskar The Hills, den ar som du sager ganska melankolisk. Jag kollade en del pa Laguna Beach och LC var min favorit, sa det var roligt att dem borjade folja henne. Och jag koper alltid Teen Vogue, sa jag tycker att dem bitarna ar mest roliga! Helt plotsligt ar det photoshoot med Trovata-killarna och deras klader! Och sa minns man tillbaka till nar det var med i tidningen. Killarna kanns mindre intressanta, mest eftersom Laguna Beach enbart ar relationssnack med gnalliga tjejer och konstiga killar.

 2. Astrid skriver:

  Forresten var det en tv-guide-blogg i USA som avslojade att tjejerna inte alls bor i Hollywood Hills utan nagonstans mycket billigare och mindre posht. Ganska roligt.

 3. Hanna skriver:

  Jag gillar också The Hills, men blir inte klok på MTV. Det är ju samma avsnitt hela tiden?

 4. Jonas skriver:

  2001 hängde jag på mina kompisar när de skulle hälsa på sin au pair-familj som då hade flyttat till just Laguna Beach. Precis som man föreställt sig så hängde det en massa kompisar till sönerna i huset och en av dem var Stephen i Laguna Beach. Han var en player redan då… :)

 5. Rebecca (admin) skriver:

  Astrid: exakt, jag kom på att det egentligen är det allra mest intressanta, de polerade inblickarna i Teen Vogue-världen

  Hanna: eller hur, samma sak med typ Osbournes, tror jag bloggat om det nån gång – att man sett samma avsnitt typ hundra ggr.

  Jonas: ojoj, vilken grej! Gillar just det där ”precis som man föreställt sig…” och att det sen blev så :)

 6. Jonas skriver:

  Rebecca:

  Ja! :)

  Det var ju just det som var så magiskt med att bo hos den där familjen istället för på hotell. Jag var 27 då, men kunde ändå känna igen allt det där som kidsen pratade om eftersom man sett allt på tv och film.

  Och även om Laguna Beach känns väldigt regisserat så har de ändå fångat nån slags stämning som råder där.

 7. frida skriver:

  Tänkte bara höra om du vet vart man kan hitta eftershowen från sista avsnittet från säsong 2 och om du vet om det blir någon fortsättning. Eller om duu vet vart man kan hitta sådan information… Tack på förhand!

 8. fiorella skriver:

  vet du om the hills finns på dvdbox?

Kommentera