Popjunkien

Refresh

Att göra om looken på bloggen är som bekant inget man ska börja med sent om kvällen. Jag är helt hooked men långt ifrån klar och nu måste jag sova. Så håll ut kära läsare. Natti!

Updaterat
Säg gärna vad ni tycker förresten. Är texten för liten? Den förra sidan var lite väl plottrig men blev den här FÖR avskalad? Nästa steg är att införa ”senast kommenterat” i sidomenyn och ändra så att arkivet inte är så fasligt långt.

Uppdaterat 2
Fortfarande inte klar men jag har sen sist gjort texten 1px större, gjort textfärgen ännu mörkare grå och sen (för att jag är så kontrollish när det gäller såna saker) ändrat alla småtexter så det står ”Arkiv” i stället för ”Archive” och så vidare. Jag har också grejat med sidomenyn, bland annat lagt in senaste kommentarer. När jag orkar tänkte jag ta tag i logo-grejen och fixa länklistan (som för tillfället inte ligger ute, säg till om ni saknar nån länk och måste ha den genast).

Fortsätt gärna bua och bäa.

Dela: Facebook  Twitter 

19 kommentarer till Refresh

 1. Malin skriver:

  Nämen, fler än jag som gillar den här layoten märker jag ;)

 2. SW skriver:

  Den är okej, men jag gillade den förra bättre. Den känns något ”urtvättad” kanske?

 3. Rebecca (admin) skriver:

  Malin: nämen, kul! Då kanske det är dig jag ska vända mig till för support :)

  SW: jag hör dig, men jag hann aldrig klart med den förra och tyckte aldrig riktigt om den heller, så den måste tyvärr gå. Men hoppas kunna spica upp den här lite mer innan jag är klar!

 4. Jessica skriver:

  Vet inte om det är mina skärminställningar som ställer till det, men det känns lite väl svårläst med så låga kontraster. Däremot gillar jag layouten.

 5. Malin skriver:

  Haha, kanske det, fast jag är inte så insatt. Vi får supporta varandra. Har oxå tänkt fixa mer med min, men det är ju det där med att ha tid. Innan klockan är sent på kvällen :)

 6. Sandra skriver:

  Jag tycker faktiskt att texten är lite liten och lite för ljus mot den grå bakgrunden.. vill inte koncentrera mig till max för att läsa, det roliga som står blir mindre kul då. Annars är allt mycket snyggare och skönare i färger etc än förra… Big up!

 7. N|. skriver:

  Du bör byta ut dummylogon.

 8. Rebecca (admin) skriver:

  tack för kommentarer, ska verkligen se över både kontrast och fontstorlek. Och logon ska självklart bytas ut så snart jag vet vad jag vill ha i stället… tills vidare får den vara :)

 9. anna skriver:

  det här med kontrasten håller jag med om. man blir nästan lite bländad. annars är det fint!

 10. Ullicka skriver:

  Det känns som om det inte är 100 % svart i texten utan en grå ton med för få procent svart i. Det kanske är det som ger intrycket av dålig kontrast (mot en ljusgrå bakgrund).

 11. Rebecca (admin) skriver:

  okej, nu har jag mörkat texten, bakgrunden och den gröna länkfärgen. Mer eller mindre bländande?

 12. gustav skriver:

  liten text är the shit. men du får sätta en ny snygg toppbanner igen, den förra var så skoj att titta på.

 13. Skrubben skriver:

  Jag tycker att det är skitsnyggt! Sparsmakat och elegant. Kontrastförstärkningen blev bra. Det enda jag retar mig på är att om man har ett smalt webläsarfönster så skuttar spalterna på högra sidan i tur och ordning ner och lägger sig underst, men det är kanske inte ditt fel.

 14. Petra skriver:

  Gillar layouten men saknar någon form av rubrik högst upp. Var har man kommit liksom?

 15. Lisa skriver:

  Jag tycker texten är för liten, det är jobbigt att läsa när det är sådär yttepyttigt.
  Håller med om att färgerna är snyggt komponerade, men det ser inte så kul ut. Tycker det här utseendet snarare skulle passa en blogg om typ glesbygdspolitik eller nåt.
  Men du gör ju som du vill, jag läser ändå :)

 16. Buster skriver:

  Jag gillade den förra, denna är väl snäppet bättre. Enklare på något sätt.

 17. Buster skriver:

  fast en sak jag saknar, någon beskrivande bild där uppe som förut?

 18. Rebecca (admin) skriver:

  ”blogg om typ glesbygdspolitik” ha ha. That’s me ;)

 19. Moi skriver:

  Lite svårt att komma tillbaka till hemsidan bara. Ser ingen länk dit.

Kommentera