Popjunkien

Dagens nostalgi: Kreml High

Det har sagts om den här bloggen att jag skriver ur ett 90-talsperspektiv och sällan har väl 90-talet varit så närvarande som de senaste postningarna. Tacominnen, gammalt skvaller, Ebba och Didrik. Nästa inlägg ska handla om Pernilla och Emilios bröllop och det här om Varan-TV.

Resumé skrev för ett tag sedan om en engelsk undersökning som visade att 70-talister har ett sug efter barndomens varumärken. Därför kan vi räkna med relanseringar av gamla favoriter, något som väl ändå pågått ett tag här i Sverige? Det enda exempel jag kommer på just nu är Rocky Road-glassen (vilket kan bero på att jag äter den typ varje dag ha ha).

För mig personligen handlar det mest om att darling Internet fyller på där minnet sviker. Några sökningar och vips har man hittat massa gammalt roligt (som dessutom är lättbloggat). Som Varanteatern t ex.

Många fler varanklipp finns både på Youtube och Bubblare.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Dagens nostalgi: Kreml High

  1. Annika skriver:

    Rocky Road……jag grät när den togs bort; jublade när jag såg att den kommit tillbaka! Och grät nästan på nytt när jag insåg att den inte alls var så god som jag mindes. Jag h ar blivit ben & Jerry-skadad, Rocky Roads fluffiga lättviktiga konsistens och bleka O´boy-smak funkar på 2000-talet! Eller?
    Men visst känner man ett sug efter barndomens produkter och upplevelser. Men kanske mest efter känslan, och känslan går ju inte alltid att återskapa bara genom tt produkten kommer tillbaka, tråkigt nog.

  2. BisonFredrik skriver:

    Bästa biten i hela klippet är Thunderstruck i replokalen. Och varför tänker jag på Riket och Ernst Hugo så fort jag hör den danska speakern? :)

Kommentera