Popjunkien

Tv-tablån 27/5 1993

Jag har redan visat lite ur den gamla skvallertidning jag köpte för 5 kr häromdagen. Och så här på heliga Efterlyst-kvällen kan jag ju visa att samma program sändes även en torsdag för ca 13½ år sedan.

(Klicka på bilden för större version, öppnas i nytt fönster).

Saker jag reagerar på: det finns bara fem kanaler (plus Filmnet och TV1000 utanför bild), sändningarna slutar supertidigt, Kanal 5 bär fortfarande spår av Nordic Channel-namnet, trean och femman är över huvud taget mig främmande vid den här tiden, var det inte längre sen Glenn Killing gick, och hej vad Blossom var obligatorisk efter-skolan-tv.

Dela: Facebook  Twitter 

12 kommentarer till Tv-tablån 27/5 1993

 1. Alexandra skriver:

  Själv minns jag tiden med ettan och tvåan! Jisses. Kan jag komma ihåg sånt? Är jag så gammal?

 2. Jen skriver:

  Så kul att I manegen med Glenn Killing presenteras som ”lenrimmad underhållning”.

 3. Jenny skriver:

  åh vad jag gillar gamla logos. svt borde ta tillbaks dom!

 4. Glamour på snudd på prime-time (19.00)? My god.

 5. Magnus skriver:

  Jo, Glenn Killing började sändas tidigare vill jag minnas. Det gick sent någon vardagskväll när jag av en slump upptäckte det. Glenn Killing på Berns var ca -94 och då var väl programmet mer än ett år gammalt.

 6. Malin skriver:

  Oh, 21 jump street tittade alltid mamma och jag på! Johnny Depp var(är) ju sååå söt :) Fast det kan nog inte ha gått sådär sent varje gång.

 7. Buster skriver:

  Kosmopol! Rösta på favoritbandet…

 8. anna skriver:

  och innan sändningarna började kollade man på tv-shop. mr mixer och miracle blade!

 9. Svenny skriver:

  Jag tycker att svensk tv fortfarande ar ren skit. Bara en massa amerikanskt. Nar jag aker hem till min far sa dor jag nastan for han har fortfarande bara 1an, 2an och 4an och det finns inte ett javla skit att glo pa.

 10. Anna skriver:

  Åh…..21 Jump Street, det bästa programmet (då alltså)! Undra om man skulle tycka om det om man såg det nu!?

 11. Kemistri skriver:

  Måste också sälla mig till 21 Jump Streets fan-club, och kan fortfarande höra titelmelodin:”…at 21 Jump – Street!” Bästa programmen var när Johnny Depp skulle vara high school slacker i rutig skjorta, bandana, kängor, långt hår… Oh, the memories.

  Men vill också slå ett slag för långköraren Kärlekens vindar, den följde jag också rätt flitigt.

  Glamour borde få pris för tv-historiens långkörare med samma skådisar. Förvånansvärt få som är utbytta! (väl, för jag tittar aaaldrig mer, nånsin på sånt skräp, kanske när jag är sjuk med ett öga…)

 12. Karin skriver:

  Ååååh älska 90-talet! Det är så tillbaks. Jag har klippt mig likadant nu som jag gjorde någon gång på 90-talet, page som är uppklippt i nacken och längre fram! Och om några veckor ska jag och en kompis ha gemensam födelsedagsfest med tema 90-talet. Vi ska servera tacos och spela 90-talsmusik. Kanske ha Mitt så kallade liv på ljudlöst på tv:n. Jag funderar på att ha en lite grungeig outfit med stor Nirvana-tshirt och väst. Vad tror du Reblo om det, och ni andra? Skulle vara så kul om ni vile tipsa mig om bra 90-talsgrejer, kanske nån särskild låt, snacks eller mat, kläder, nån rolig sajt där man kan hitta inspiration? Jag vill kanske ha en 90-talstipspromenad… Jag blir hemskt glad för hjälp.

Kommentera