Popjunkien

Marit på Berns

Jag visste ju vad jag skulle skriva. För efter lååång väntan var jag trött, sur och lite full och ville inget annat än att konserten skulle börja. Tänkte att jag skulle länka till den här Strage-krönikan och dundra kring att all denna popväntan är rätt och slätt onödig. Det måste vara den som gör mig till en väldigt rastlös konsertbesökare, trots att livespelningar är en av de roligare saker jag vet. Men så dundrar tio (elva?) pers in på scen och river av en sån känslostorm till konsert att jag raskt suddar bort min sura min. Rentav skäms lite.

Igår såg jag Marit Bergman live för kanske sjunde gången och tycker nog att det här var en av de bättre gångerna. Att hon nu finns i större sammanhang gör allt väldigt intressant tycker jag – bara en sån sak som gårdagens överdimensionerade scenkläder (gitarrist-Sara hade en tjock kråsblus och den högsta frisyr jag någonsin sett). Och de nya låtarna är så genomarbetade och det märks att Marit har en allt större låtskatt att välja ur. Min favorit igår var nog ”Tomorrow is today” som var andra låt ut om jag minns rätt.

Första förbandet var jättetråkigt. Andra förbandet, solotjejen Steso songs, var helt magiskt bra. Gå och lyssna!

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Marit på Berns

  1. kicks. skriver:

    åååååååååååååh det var så braaaaaaaaaaaaaa! jag kan inte formulera mig bättre.

  2. Emma skriver:

    Är såå sur över att jag missade det! Men tack för länken till förbandet, lyssnar på Steso Songs just nu, jättebra! Tack!

  3. Lisa skriver:

    förlåt att jag förstör nu. men. jag var på kb i malmö igår. och jag kom fram till att jag gillar fan inte marit bergman. jag tyckte det var påklistrat, att långa killen på tamburin borde sluta tycka att han är asball som får spela med marit men att iofs trummartjejen var tokcool.

Kommentera