Popjunkien

Q fyller 20

Q Magazine firar 20 år och firar bland annat genom att ge ut jubileumsutgåvan med tjugo olika omslag. Enligt min lokala Pressbyrå kommer tidningen hit nästa vecka – hoppas vi också kan välja vilken vi vill köpa. Jag vill ha Britney eller Bowie!

Här finns en virtuell rundtur bland de tjugo årens olika bilder och stories (klicka på pilarna på golvet för att komma in/vidare).

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Q fyller 20

 1. Agnes skriver:

  Bowie! Lætt som en plætt!

 2. Jonas skriver:

  Ok, håller med om Bowie, men jag köper Dave Grohl-numret också. :) Världens snällaste rocker. :D

 3. Jenny skriver:

  bowie saklart! sag nytt avsnitt av extras och bowie var med och spelade sig sjalv som en mycket osympatisk man, mycket roligt! apropa nastan ingenting lyssnar jag pa becks nya skiva (fast inte helt apropa ingenting for nan lat paminde lite om bowie) och med den far man en massa stickers sa man kan gora sitt eget omslag. bra ide tyckte jag. och apropa det Q gor paminner mig om pulps different class som man ju ocksa kunde valja vilket omslag skivan fick, har for mig dock att det inte var sa i sverige men har var det sa. men jag vill ju inte fara med osanningar… och apropa osanningar sa var det ju kul att man var narmast med tacon men be-bop-bop-bop-bop nar det gallde chipsen. gillar inte sour creme & onion sa mycket. jag ar mer en cheese & onion tjej.

 4. Jenny skriver:

  eller kate bush! bara for att hon alltid har samma pose.

 5. Rebecca (admin) skriver:

  ”be-bop-bop-bop-bop” haha! Du är så rolig darling.

Kommentera