Popjunkien

Jessica Isaksson

Lite sent att tipsa om nu men jag tycker att Jessica Isaksson, stureplansbloggaren som blev nöjesreporter på Expressen Fredag, är rolig och läsvärd. Här är hennes numera nedlagda blogg. Här är den nya blogg som hon driver tillsammans med bästisen Emilia.

Hon är sådär bästisrolig och småcharmig mest hela tiden tycker jag. Allra roligast hade jag åt sommarens temablogg från Stockholmsveckan i Visby (börja läsa nerifrån). Jessica och fotografen Karina tvingar på varandra pinsamma uppdrag. Roligast är ”halsa filmjölk på afterbeachen”.

Vissa hävdar att Jessika är en av skribenterna på hemliga bloggen Tjejer på Stureplan men har jag fattat det rätt så är det inte så.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Jessica Isaksson

  1. Hanna skriver:

    Tack för tipset!

    (nu har jag kommenterat alla nya inlägg, he he)

Kommentera