Popjunkien

SVT försörjer dokusåpadeltagare

Jag tycker att osympatiske Robinson-Antoni får lite väl mycket deg av Sveriges Television. Inte nog med att han vann en stor summa pengar (500 000?) i Expedition Robinson för fyra år sedan. Nu gör Ernst Kirschsteiger om hans lägenhet i Nya Rum också. Jag vet inte exakt hur det funkar men utgår från att programmet betalar de renoveringsprojekt som Kirschsteiger initierar.

Förutom själva pengagrejen undrar jag hur behövlig en renovering av en lägenhet är när innehavaren själv säger att han vill spendera så lite tid som möjligt där hemma?

Hur använder du din lägenhet?
- Så lite som möjligt. Jag är bara hemma när jag ska vila och det är ganska sällan eftersom jag är rastlös. Egentligen sover jag bara här hemma, äter frukost, kanske en kvällssmörgås och så duschar jag hemma. Jag har inte ens haft en inflyttningsfest.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till SVT försörjer dokusåpadeltagare

 1. Gabblo skriver:

  Jag såg faktiskt en chat med Ernst på expressen.se och där var det ngn som frågade om licenspengarna användes till renoveringen. Men enligt Ernst så betalar lägenhetsägarna själva. Hmmm skäms lite över att jag visste det där….haha!

 2. Reblo skriver:

  oumbärlig info, klart man lägger Ernst-fakta på minnet… You make me proud sis :)

 3. Awall skriver:

  Mer provocerande torde vara att Anja Persson får sin Monaco-lägenhet renoverad av roomservice gänget!
  Tjejen måste vara omåttligt snål eftersom hon inte bara har flyttat till Monaco för att slippa skatta, hon vill ha gratis inredningshjälp också! Det borde finnas NÅGON som behöver den bättre än Anja. Eller?

Kommentera