Popjunkien

Felläsning

Slängde ett öga på Femmans text-tv. Läste ”Zlatan talar ut i Förlåt mig”. Whoa tänkte jag, vilken snygg lösning. Man startar upp Förlåt Mig med Agneta Askelöf igen för att fotbollsgänget ska kunna tala ut och bli sams. Kanske så här:

Zlatan kommer in först, viskpratar med Agneta om alla konflikterna. Media är på honom. Lagerbäck är på honom. Snyftar lite. ”Jag vill ställa allt tillrätta”. Publiken nickar och torkar sina fuktiga ögon. Agneta vänder sig till tittarna. ”Efter pausen får ni se om Lars Lagerbäck godtar Zlatans ursäkt”.

(Det stod i själva verket Zlatan talar ut: ”Förlåt mig”).

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Felläsning

  1. Magnus skriver:

    Hehe. Vilket upplägg, vilka tittarsiffror! Ärligt talat verkar det som fotbollslandslaget är i behov av nåt sånt här för att få ventilera lite känslor. Verkar vara mycket som ligger och pyr.

  2. Reblo skriver:

    ja, antingen ett ”Förlåt mig” eller som den där Metallica-går-i-terapi-filmen. Vilket fantastiskt sätt att mjölka pengar ur konflikten! Hoppas.

  3. Johnny skriver:

    Nu i dessa tider med ”Tjuvlyssnat” och annat är det kanske läga att starta upp en Förlåt Mig-blogg.

Kommentera