Popjunkien

Ingen Ryan

Usch, jag är en sån idiot just nu. Skyller på förkylningen från helvetet när jag konstaterar följande: Ryan Adams kommer till Stockholm den 13 oktober. Jag bokade biljetter samma dag som de släpptes. Men tror ni jag kom ihåg att hämta ut dem?

Nope. Och nu är det uppbokat.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Ingen Ryan

 1. ord-adrastea skriver:

  Jag gjorde precis likadant! Gick omkring och var glad över att jag *äntligen* skulle få se Ryan – och så glömmer jag hämta dem. Måste vara nåt mystiskt med biljetterna! ;)

 2. Astrid skriver:

  Ah, din stackare! Jag sag honom i Nottingham i Februari, men det var en sa himla oskon konsertupplevelse (hogljudda engelska manniskor + tjejerna bredvid mig som VISKADE MED i latarna) att jag inte kanner mig sa pepp pa att ga. Fast han var fin, om an lite forkyld och sadar. Man far akta sig dock nar han har fullt band med sig, det blir latt bredbent och Grateful Dead-jamsessioner som pagar i 15 minuter.

 3. Tove skriver:

  Skit också! Jag glömde ju också. Det var ju lika mycket min sak att komma ihåg det.

 4. Lisa skriver:

  och jag har gjort precis detsamma till hot chip… åh.

Kommentera