Popjunkien

Gynnings lockar och förkväll

Det här blir ju mer och mer en hårblogg men idag tänkte jag skriva om två fina frisyrer:

1) Carolina Gynnings ljuvliga page. När jag klipper av mig mitt långa hår ska jag också ha en sån där axellång fluffig page:

2) En gammal favorit från gårdagens SATC-avsnitt: Carries brudtärneboll.

Apropå Gynning förresten så är ju hon en av fyra programledare i TV4:s nya satsning Förkväll (start 18 september). Och jag tänker kolla och hålla tummarna för att det funkar. Ni vet ju att jag är rätt förtjust i Carina Berg (vi stryker ett streck över Lilla vi… va?) och att teama henne med crazy Carolina Gynning känns rätt intressant. Men sen är ju frågan hur många chanser Berg ska ges och om Gynning klarar direktsändingar? Återkommer i frågan!

Men har inte Kayo passerat bäst-före-datum för länge sedan?

Dela: Facebook  Twitter 

9 kommentarer till Gynnings lockar och förkväll

 1. Hanna skriver:

  Jag gillade faktiskt Lilla vi, speciellt med den där praktikanten. Inte superkul, men ändå lite roligt.

 2. Zibbo skriver:

  Tyckte också om Lilla Vi… om inte annat så är Carina Berg sjukt lik Christa Miller (http://www.imdb.com/name/nm0588096/) och det är ju kul…? :)

 3. SW skriver:

  Ja, Kayo är definitivt fast i 90-talet. Bara hela konceptet med ett ”artistnamn”, att vara känd som sitt förnamn (?) bara ger ju de andra ett försprång. Liksom, ”Carolina Gynning, Carina Berg och… Kayo.” Fångarna på fortet, någon?

  Vill förresten minnas att Kayo dessutom hängde på den där interaktiv-CD-rom-spel-grejen som var så stor runt 95-96, hon var huvudpersonen i ett spel där det gällde att bli popstjärna. Ska googla lite, återkommer.

 4. Astrid skriver:

  SW: Tanker du pa spelet Wannabe? Jag hade det, det var verkligen fruktansvart daligt. Man kunde bara vara b-kandisar och det kraschade alltid.

 5. SW skriver:

  Precis, så hette det. Hittar bara massor av folk som vill blui av med det (http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=23629622)

 6. Hanna skriver:

  Carina Berg är verkligen en pärla.

  Jag gillar verkligen Craaford och Bråding också, efter att ha hört dem i radion (fast jag vet att många tycker tvärt om)

 7. Cissi H skriver:

  Apropå Wannabe, så följde det med en video i spelet, där Kayo sjöng typ såhär:
  ”I..wanna be..somebody special”
  Jättekonstigt att det inte blev en hit.

 8. Xx skriver:

  En liten kill-synpunkt mitt i allt systerligt lovebombande av Carina Berg…
  Hon är faktiskt inte så… snygg.. lite osexig sådär…

  Vilket är synd, eftersom hon har väldigt behaglig röst att lyssna på. Mjuk och trevlig…

 9. banaz skriver:

  jag älskar carolina gynning jag vill skafa fller billder om carolina gynning hoppas att ni svarar på mig

Kommentera