Popjunkien

Conans Emmy-intro

I söndagens Emmy-gala framförde Conan O’Brien en sketch som simulerade en flygolycka, samma dag som 49 personer dog i en flygolycka i USA. Inslaget har kritiserats hårt.

Se hela sketchen nedan. Inledningen är ju dåligt tajmad minst sagt men fortsättningen är lite småkul. Särskild Dateline och South Park-sekvenserna mot slutet (05:07 minuter in i klippet).

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Conans Emmy-intro

 1. annie skriver:

  fortfarande sjukt tråkig snubbe.ok, klippet var ganska roligt, men vad vill han med de där löpstegen?

 2. SW skriver:

  Nej, jag tycker att det var rätt kul. Att de vågade sparka på Cruise, i och med att debaclet kring garderobs-avsnittet, och när han dessutom nyss fått sparken, var ju uppseendeväckande. Men å andra sidan kanske South Park-sekvensen producerades innan han fick sparken. Och SP-skaparna har ju knappast varit rädda för kontroverser tidigare. Dateline-grejen var också kul, och det programmet förtjänar ju nästan ett inlägg för sig; så oerhört sjukt och konstigt program, och dessutom, ”predatorernas” lustiga, förvirrade reaktioner när programledaren kommer in, t.ex. som här: http://www.youtube.com/watch?v=IR8j_DsePD8

 3. SW skriver:

  Oj, ska vara:
  ”Att de vågade sparka på Cruise, i och med att debaclet kring garderobs-avsnittet varit avgörande för den ‘dår-stämpel’ som inverkat på att han fick sparken, var ju uppseendeväckande.”

  Och angående Youtube-klippet är det reaktionen vid 01:15 sådär jag menar. Killen fortsätter bokstavligen tugga på kakorna och svarar mellan knaprandet, medan man ser hur han tänker som en galning: ”Hennes pappa? Bror? Någon annan?”

 4. Reblo skriver:

  euuuw, snacka om att killen är BUSTED! Tack för länk.

Kommentera