Popjunkien

Blandat bokjunk

Jag har blivit utmanad på boklistan som cirkulerar runt men jag har dessvärre ingen inspiration att svara. Sorry Karin! Svaren skulle ändå bara bli i stil med ”Den bok som har förändrat mitt liv är Mammapraktikan…” och då skulle ni alla somna, snarka och ba hallåååå sluta föräldrablogga.

Tipsar i stället den bokhugade läsaren om att besöka andra som bloggar betydligt oftare, bättre och mer engagerat om böcker än just jag gör.

Bokhoran – både titel och innehåll är helt fantastiskt. Tror jag det, med en knippe favoritskribenter på ett och samma ställe.
Bloggen om Kitty Drew får mig att längta efter en hög med Kitty-böcker och ett tioveckors sommarlov.
Skräphögen har i några roliga bloggposter delat med sig av världens längsta boktips och prickar in flera av mina favoriter också. (OBS! Inte Hemliga Historien, vars överdådiga hype jag inte riktigt förstår). Del ett, två, tre, fyra.

(PS. Alla i bloggvärlden verkar heta Johanna nuförtiden – bara på Bokhoran är de 3 st. Förr var innenamnet Anna).

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera