Popjunkien

Stockholm Streetstyle

Två saker om modebloggen som fotar folk på gatan:

1) Shit vad likriktat modet är! Ingen överraskning egentligen men inte förrän man ser det så här svart på vitt inser man hur H&M-ifierat Sverige/Sthlm är. I sommar har en miljon invånare i Stockholm burit ett par korta hängselshorts från just H&M. En annan klassiker är från 2006 en stor väska som hänger i armvecket på en tjej som har en fluffig snedbena som börjar långt långt ner (så långt ner att hon måste luta huvudet för att håret ska ligga kvar).

2) Bloggen är bra, gatuperspektivet unikt men oj vad mycket bättre det hade blivit om man hade hållit den rätt strikta vinklingen stilpoliser-fotar-folk-på-stan. Men med kategorin Inskickat blir Stockholm Streetstyle tyvärr alltför lik många av de kollajarå-bloggar som redan finns. Plus att de bilderna drar ner den annars proffsiga bildkvaliteten.

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Stockholm Streetstyle

 1. Astrid skriver:

  Ja, herremingud, Inskickat-inlaggen ar verkligen hopplost trakiga.

 2. Hanna skriver:

  Åh, jag som varit helt deppig idag och så kommer alla nya inlägg som värsta presenten :)

 3. Mel E skriver:

  Hehe – Kollajarå är ett jättebra namn på en blogg!

 4. Hanna skriver:

  Verkligen (kände visserligen igen mig själv, fast det är ändå väldigt lustigt med det där kollajarå-behovet)

 5. Ellie skriver:

  Jo, jag håller med till viss del att folk i allmänhet inte riktigt vågar sticka ut från mängden. Många väljer att ”följa med i mittfåran”, men samtidigt så finns det trots allt endel som går sin egen väg. Se bara på http://www.sthlmfashion.com. Riktigt fina bilder dessutom!

 6. Ellie skriver:

  Jo, jag håller med till viss del att folk i allmänhet inte riktigt vågar sticka ut från mängden. Många väljer att “följa med i mittfåran”, men samtidigt så finns det trots allt endel som går sin egen väg. Se bara på http://www.sthlmfashion.com . Riktigt fina bilder dessutom!

Kommentera