Popjunkien

See you at the Crossroads

Jag kan verkligen inte tänka mig något tråkigare att blogga om än fildelning, ministerstyre och nätpirater. Har fallit i koma de senaste dagarna när jag läst ”mest bloggat om”-poster via Knuff.

Men en sak kan jag inte låta bli att fastna vid: det måste kännas otroligt snöpligt att få sin filmsmak outad publikt. De filmer som folk fällts för att ha delat med sig av är Hip hip hora och Rånarna. Jag hörde om en kille som fick någon sorts varning (av vem vet jag inte, webhotellet?) för att han laddat ner Crossroads med Britney Spears ha ha!

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till See you at the Crossroads

  1. Crossroads? Det finns ingen ursäkt. Inte nyfikenhet, ens. Hur går man ur något sånt med bibehållen värdighet? Svar: Rituell seppuku.

Kommentera