Popjunkien

Popjunk 24/7

Än är jag inte förälder men är sedan några dagar föräldraledig. Popjunk dygnet runt! För en gångs skull är jag inte för trött för att titta på talkshowerna på nätterna och jag har till och med klämt in lite nattradio (fast det var onödigt).

Har köpt en massa utländska magasin. Förberett några bloggposter till Grossessan (man vet ju aldrig när magen försvinner). Tokglott på Project Runway (UTAN att googla vinnaren och en av mina favoriter vann). Träffat kompisar på fika. Gjort en mental lista över chick flicks att hyra. Funderat kring logistiken för att kunna äta palt i Köping på lördag.

Sen har jag väntat och väntat på ett telemarketingsamtal från Svd. Jag har i flera månader varit redo att hoppa på ett nästan-gratis-erbjudande från Svenskan men om de förut ringde typ två gånger i veckan så har de plötsligt slutat helt. DN ringer fortfarande jätteofta. Samma sak de som säljer telefoni, energi och trosor (!) men inte SvD.

Jag tänker verkligen inte kontakta dem och be om en prenumeration (lite eftersom det blir dyrare, lite eftersom jag liksom utmanat mig själv att vänta ut dem). Men var är telefonförsäljarna när man för en gångs skull behöver dem?!

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Popjunk 24/7

 1. Lisa skriver:

  Oss (sthlm norrort) ringde de igår med ”goda nyheter” (fruktansvärt ful ordvits), så de kan nog ringa igen!

 2. Hanna skriver:

  Härligt med föräldraledighet…och nu jäklar är det nära! Vi börjar vänja oss vid det här galna livet nu och är nästan avis på dig som har de där allra sista härliga men nervösa och förväntansfulla dagarna kvar. Njut av din egentid säger jag! :D

 3. Zibbo skriver:

  Känner igen det där, beslöt mig för att byta elleverantör men då tokdog alla telefonförsäljarna eller nått. När det tillslut ringde en så tog jag erbjudandet så fort att kille protesterade i andra sidan luren. ”Men jag har ju inte hunnit säga klart alla förmåner än” :)

 4. Hanna skriver:

  Återkom gärna med den där listan på filmer. Är gräsänka (gud vilket fult ord) och i stort behov av såna filmer just nu.

 5. Reblo skriver:

  Hanna: listan innehåller bl a In her shoes (som jag såg igår). Väl ok men om man som jag har svårt för neurotiska ljugpersoner bör man vara förberedd. Men Toni Collette är som vanligt superbra.

  Andra filmer: ”Me and you and everyone we know” (släpps på DVD först nästa vecka) och sen ”Match Point” som kanske inte är så chick flickig men verkar snygg och dessutom utspelar sig i London.

Kommentera