Popjunkien

Årets Big Brother-tatueringar

Nu har Big Brother-deltagarna genomgått sin sedvanliga förfulningsprocess: den då de piercar och tatuerar sig i huset. Det lustiga är att alla blir helt galna och liksom går helt bananas på kroppsutsmyckningssidan. Vem kan glömma klassiker som när Kitty tatuerade in en stor BB-logga på benet, när alla killar piercade en tjur-ring i näsan och när någon (vem?) tatuerade in Adam Alsings ansikte på sin kropp.

I år verkar främst Jessica och raggarsnubben ha partat loss med tatueringsbläcket: Jessica har nu en RIP-tatuering till minne av sin bror och norrmannen har en dödskalle-Elvis. De kommer ååångra sig! Kanske inte lika hårt som de som har brandat sig med en Big Brother-logotyp, men ändå.

Det framgår däremot inte om Antons tantfrisyr också var en del av förfulningsdagen i huset.

Dela: Facebook  Twitter 

Kommentera