Popjunkien

På babyfronten mycket nytt

Bebisarna står verkligen som spön i backen så det är svårt att inte falla in på babyrelaterad bloggning. Men popjunkie-sådan of course.

 • Hannas lille son kom igår, och i natt blev jag själv blixtinkallad som barnvakt medan T. och P. födde sin andre son. Stort grattis till alla inblandade myspersoner!
 • Och Britney har tydligen bekräftat att nästa unge är på väg. Lite synd, jag som gick och samlade länkar till ännu en lång-graviditet-kartläggning. Fast jag väntar fortfarande på ett uttalande på den officiella hemsidan.
 • Världens tråkigaste skådis verkar fortfarande gilla sitt Starbucks lika mycket nu när han är pappa.
 • Och medan vissa är gravida i typ 24 månader så verkade Marina Kereklidou precis blivit gravid innan hennes bebis tittade ut. I senaste Bon finns en bild på bebisen med sin pappa Mikael Elmenbeck.
 • Fantastiskt kul att det är så få som betalat för tillgång till Linda Skugges klagblogg om sin graviditet. 69 kr är i och för sig inte mycket pengar men jag skulle aldrig betala så mycket för att se de utlovade fula gravidkläderna. För snygga gravidoutfits och positiva babyrelaterade saker (inget kräks!): håll utkik i en bloggosfär nära dig.

(Och jag veeet att det är glest mellan uppdateringarna, jag önskar verkligen jag hann blogga mer!)

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till På babyfronten mycket nytt

 1. Anna skriver:

  men du – dina inlägg är värda att vänta på!

 2. kicks. skriver:

  och har ben affleck inte läst i alla viktiga föräldraböcker (eller är det bara snack på bvc och i föräldragrupper?) att sådär små barn inte ska åka framåtvända? och ska ingen moraltant påpeka det för honom?

Kommentera