Popjunkien

Anledning 1

Det finns egentligen 214 anledningar till att jag inte skulle göra mig bra i en dokusåpa men fyyy vad jag skulle vara sur och osnygg inför kamerorna om mina huskompisar gjorde som Jessica och Robin i Big Brother nyss.

Om deltagarna lät bli att sova på dagtid skulle de få något kul (jag hörde inte vad men jag tror det var filmkväll varje fredag). Det tog väl max en dag så låg Jessica och Robin och snarkade MITT PÅ DAN. Fy vad taskigt mot gruppen! Hade jag varit en del av gruppen hade jag garanterat ställt till med en scen (men jag hade nog för länge sedan röstats ut eftersom jag inte gillar… trams).

Andra potentiella dokusåpasituationer jag inte skulle hantera bra: spontana matkrig, påtvingat ”romantiska” situationer t ex förlovningsfester, publik nakenhet.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Anledning 1

  1. LaFayette skriver:

    Jag känner precis likadant – vi ansöker båda två till nästa år va?!

  2. Jo skriver:

    Plus att de alltid ALLTID släpar ut sina täcken på den smutsiga gården och att de ligger och sover direkt på bäddmadrassen – utan lakan. Burr säger en lakansfascist som jag. Det skulle jag nog förbjuda om jag var med i BB.

Kommentera