Popjunkien

På konsertscener gills inte

Ni som hängt här ett tag vet att jag, av en även för mig okänd anledning, verkligen vill se Thåström IRL. Därför kan jag inte undanhålla er mitt senaste Lassie-snack.

Det gick ute lite på att man minsann kan se samma kändisar i vardagssituationer om och om igen eller springa på bekanta på oväntade ställen. Men Thåström ser man aldrig och vad är oddsen bla bla bla…

Då visade det sig att min man tror sig veta exakt var Thåström bor eftersom han sett honom massor med gånger i ett särskilt område på Söder. Han hävdade med bestämdhet att jag varit med vid minst ett av de tillfällena. Och någon krypande misstanke hos mig säger att han nog har rätt – jag KAN alltså ha sett honom men inte sett honom om ni fattar.

Någon av er som sett just Thåström på sistone? Det har inte jag som sagt men väl Lena Nyman på Konsum och Filip Hammar utanför Riche klyschigt nog.

Dela: Facebook  Twitter 

11 kommentarer till På konsertscener gills inte

 1. Åsa skriver:

  I somras såg jag honom vid hörnet Kocksgatan/Östgötagatan. Helt klart star quality, jag borde inte bry mig men stannade liksom upp.

 2. Jenny skriver:

  Jag vet iallafall i vilket hus Regina bor. Brukar se henne komma ut ur porten på morgonen med sonen. Gissar att T. bor där han också. Lindi Lo kan visa dig var.

 3. richard skriver:

  ring folkbokföringen, han har inte skyddade personuppgifter så i sverige går det inte att gömma sig så lätt…

 4. Reblo skriver:

  haha, nu var jag ju inte ute efter att STALKA honom, mer bara skymta om jag skulle råka gå förbi honom

 5. Anna skriver:

  Jag har sett han i Köpenhamn, på en gata som inte var ströget, och jag vet var han var i lördags”

  Så snart så….

 6. ajja skriver:

  Jag dansade folkdans med honom och Regina.L i Lördags natt på mosebacke :) Varför denna ”stalker” tendens? Det satt ett helt bord kändisar där och diggade, uppigande att det var så många som gillar Serbisk/Zigensk-folkdans.

 7. Reblo skriver:

  ajja: cooolt! Och sen är jag VERKLIGEN ingen stalker utan bara superfascinerad av Thåström och skulle vilja SE honom. T ex på Ica eller på en gata. Som Åsa säger här uppe: han har star quality liksom, jag kan faktiskt inte komma på ngn annan svensk artist som är så mycket rockmyt.

 8. ajja skriver:

  Lite så hade nog jag med tänkt innan. Trodde han skulle se bitsk och arg ut, lite mer som en djävul typ. Men han var glad och såg ut att vara väldigt tilfreds och kär!.. Dansa kunde han med :)

 9. Wibjörn skriver:

  Jag VET vad Thåström bor… ;) (maila mig om du vill veta)

 10. Astrid skriver:

  Hahaha, jag och min basta van i Stockholm har detta syndrom med kandisar som stalkar oss. Forrforra sommaren var Anders Wendin (aka Moneybrother) vart vi an vande i Stockholm, och min basta van lyckas alltid vara pa exakt samma shoppingstallen/gator/restauranter/klubbar som JayJay Johansson och hans flickvan. Nar jag var hemma i Sverige i en vecka lycakdes vi, pa en av tva shoppingdagar, se honom och hans flickvan pa H&M. Och Fredrik Strage var in my face hela forra sommaren. Men jo, man har sina underliga kandisar som man inte vill se men alltid rakar se.

 11. Britta skriver:

  Hehe Reb, jag vet faktiskt oxå var han bor. Han bor granne med min älsklings-M. Det du!

Kommentera