Popjunkien

Ett herrans liv

Undrar om det är Filip och Fredriks journalistbakgrund som gör att de är så sjukt bra på att svara i onliners? I den här intervjun kryllar det av sköna ryckvänliga citat.

Jag skulle nog hamna på löpsedlar i tre-fyra dar. Sedan skulle han den där Sven von Essen arrangera något kort fackeltåg. Mer blir det inte.

Även om min dotter kommer hem med en kille med ett svärd instucket i huvudet – bara för att man ska ha det – vill jag vara pappan som tycker att det är helt okej.

Jag skulle nog kunna tända eld på mig själv utanför Kinas ambassad utan att min farsa skulle reagera.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Ett herrans liv

  1. Hanna skriver:

    Har inte riktigt gillat dem förut, men älskar Ett herrans liv. Missade senast men ska definitivt se Alban (i trailern verkar han framstå som rätt rolig och då blir det ju en slags revansch eftersom alla tror att han är helt humorbefriad och helt saknar självironi. Om så är fallet eller ej återstår att se.)

  2. Annie skriver:

    vad ska man säga?inte så oväntat.fredrik och filip is the shit!

  3. jenny skriver:

    Inte helt överraskande visade sig Dr Alban vara totalt humorbefriad och lida stark brist på självdistans. Det var svårt till och med för de underbara Filip och Fredrik att få igång något underhållande under den timmen. Enda gångerna jag skrattade riktigt hjärtligt var när de lurade Felix Herngren och han började försvara sig med att han kände Henrik Larsson plus när de gjorde en akustisk version av skitlåten Alla vi och Alban tyckte den var skitbra. Annars är ett Herrans liv det bästa på TV just nu…

Kommentera