Popjunkien

Våren är här

Tussilago och Debasers uteservering i all ära – men det tydligaste vårtecknet är nog när 7-Eleven presenterar årets yoghurt-glass.

Dela: Facebook  Twitter 

7 kommentarer till Våren är här

 1. Micke skriver:

  För att citera Fylking: ÄNTLIGEN! Jag älskar 7-elevens yoghurtglass. Fast det konstiga är att samma smak kan smaka olika i olika butiker. Har inte Pressbyrån försökt sig på det här i år också, förresten?

 2. Reblo skriver:

  ooh, det har jag inte sett. Ska undersökas! Enligt min lokala 7-Eleven är den enda smaken jordgubb i år, jag minns för (två?) år sedan då de hade en rätt god lime-variant också.

 3. Micke skriver:

  Jo, jag vet att de hade olika smaker ibland på olika butiker. Men det var alltså jordgubbsglassen som smakade olika på olika butiker. Jag minns att 7-eleven i hörnet St Eriksgatan/Torsgatan hade jättegod glass, medan den på Kungsgatan snett mittemot Rigoletto smakade väldigt ”sådär”. Jag antar att det har med maskinen och mixen att göra.

  apropå Pressbyrån så var det nog här Kista som jag såg en skylt med något om yoghurtglass utanför pressbyrån. Jag ska kolla igen. Jag kan ju ha (önske-)drömt. Det finns ju ingen 7-eleven i Kista.

 4. Carra skriver:

  Oh. My. God!!!
  Hur gott såg inte det där ut…

 5. Anna skriver:

  Ja det är verkligen jättestor skillnadpå smaken i olika butiker. Tyvärr mins jag aldrig från år till år vilka det är som har god och vilka detär som har isig variant. Värt en studie/kartläggning.

 6. Micke skriver:

  Vi får starta en utvärdering och skicka in till Populärkultursjunkien som får sammanställa. Jag menar, 7-elevenglass är väldigt mycket populärkultur. Jag återkommer med första rapporten imorrn!

 7. Reblo skriver:

  haha, roliga ni är!

Kommentera