Popjunkien

På kryss

Jag är rädd för att åka båt och tycker det är jobbigt att vara för full. Därför är jag ingen finlandskryssningsmänniska.

Men Singelkryssning har jag faktiskt varit på två gånger, trots min gifta status. (På den första träffade jag Hanna!). Hade hoppats på att åka även i höst men då ska jag vara hemma och lattja med min bebis i stället.

Indiekryssning har jag däremot inte varit på. Men jag tycker upplägget låter rätt mysigt. Indierave fast på en båt liksom.

Eskilstunakryssningar finns också. Och rockkryssningar. Någon som varit på någon annan temakryss? Enligt Siljas hemsida kan man bland annat åka på Bingolottokryssning .

Dela: Facebook  Twitter 

10 kommentarer till På kryss

 1. anna skriver:

  en gång var jag på en kryssning med lätt elvistema, det var vinyl som höll i den, och det fanns några utklädda till elvis här och var. det var charmigt!

 2. Mel E skriver:

  Lillbrorsan brukar åka på galna salsakryssningar – vid Valborg tror jag de är.

 3. sara skriver:

  Jag kan tänka mig en blogg-kryss =)

 4. Carreca skriver:

  Igår stod det i någon av gratistidningarna om alla möjliga olika kryssningar under våren. Typ Discokryzz med Afrodite på scen, Salsakryzz med paljetter och Vuxenbus-kryzz för 40+singlar.

 5. Jo skriver:

  Man kan åka på Radio Guld(tror jag det var)-kryssning också. Och jag har även sett på ett Insider att man kan åka på köpa/sälja sexuella tjänster-kryssningar, där man anmäler sig i förväg och sen träffas hela gänget och äter middag ihop. Sen börjar man.

 6. Kryssningar ger mig rysningar. Och inga behagliga sådana.

 7. hanna skriver:

  Hahaha! Låter som om vi blev kära på den där singelkryssen. Sjöslag var det iallafall minns jag!

 8. Lisa skriver:

  Du kanske minns mannen som anordar indiekryssningen? Daniel som du har jobbat pa Oasen med pa Hultan. Eller jag tror iaf ni varit dar samma ar?

 9. Kalle skriver:

  Singelkryssning rekommnderas! Hittat mina senaste förhållande den vägen :-)

Kommentera