Popjunkien

Det lilla huset på kartan

Till att börja med tycker jag hela den här artikeln känns lite kymig. Aftonbladet skyller uppenbarligen på ”folket” för att få till en artikel som visar var kändisarna bor. För om det verkligen vore ”en helt ny folkrörelse” så hade väl fler av oss hört talas om den?

Nåväl, jag länkar ändå till den (gå inte och stalka kändisarna nu, promise!) för att den innehåller ett så tydligt bildbevis på Linda Bengtzings ”lilla hus” som jag bloggade om häromsistens. Det ÄR verkligen litet.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Det lilla huset på kartan

  1. Åsa skriver:

    Blädder blädder i tidnigen; såg ni! Lite längre fram i Aftonbladet finns en helsidesannons för hitta.se. Well well well. Det är ju ungefär som när Nöjesguiden skriver ”48 timmar i Amsterdam” och sen dyker det upp en annons för billiga SAS-resor till haschstaden några sidor längre bort.

  2. Henke skriver:

    Åsa, du får det att låta som om det skulle vara ett problem att placera annonser nära relavant redaktionellt innehåll. Det är en självklarhet att göra det. Och på webben är det ju något vi alla är vana vid. Kolla bara Googles AdSense som helt bygger på relevanta contextannonser.

  3. anna skriver:

    haha. jag tänkte faktiskt på din bloggpost när jag såg kommentaren om bengtzings lilla hus i enskede.

Kommentera