Popjunkien

Kellermans we come together

Härom morgonen shufflade min iPod fram ”Functions” med Tiger Lou. En låt som jag verkligen gillar och det verkar min mp3-spelare ha förstått eftersom den bjuder på just den låten så ofta.

Därför var det extra intressant att jag samma kväll gick på ungdomsgård för att se Firefox A.K. I publiken syntes givetvis Tiger Lou-mannen själv, Rasmus Kellerman, äkta hälft till Andrea som är Firefox. Han var en av dem som diggade med hela kroppen, sådär som jag själv aldrig riktigt klarar för efter några takter börjar jag tänka på annat och tappar liksom svänget. Nåväl, efter avslutad konsert var det också han som bemannade ett bord där det såldes t-shirtar och cd-skivor.

Fantastiskt fint tycker jag. Jag fascineras över huvud taget av musiker-par, ännu hellre sådana som så tydligt supportar varandra. Och så hoppas jag att jag får anledning att sälja t-shirtar åt min love någon dag.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Kellermans we come together

  1. nicole skriver:

    myspace.com/arakiikara

    här gör han ju tillochmed om hennes låt

Kommentera