Popjunkien

Vi har bara varandra

Jag beklagade mig över att jag vet saker jag inte får blogga om. Väninnan T. räddade mig då genom att berätta att Thomas di Leva varit på visning i hennes kompis lägenhet. Kändis på lgh-visning – lite Lassie-post över den va?

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Vi har bara varandra

 1. Linda E skriver:

  Haha, diLeva med den tejpade locken. Min far har jammat med honom under just lock-tejpnings-perioden. Tydligen var den väldigt bra till provocering.

 2. Mimmi skriver:

  Idag förefaller det rätt konstigt att di Leva uppfattades som provokativ för 15 år sedan bara genom att klä sig färgglatt och ha en lock i pannan…

 3. Xx skriver:

  Di Leva satte fast locken i pannan med hjälp av vanlig hederlig kontorstejp, det ni!

  Di Leva är tydligen frånskild och har bestämt sig för att flytta från Vasastaden till Söder (vilket är lite synd, jag har alltid tyckt att det har varit hyfsat kul att han envisats med att bo i just tråkiga Vasastan, bland ekonomer och nyinflyttade Gbg:are). Jag har hört att han har varit ute och kollat på lägenheter. Man kan ju undra om det pressar upp priserna att ha en kändis strosandes runt på visningen, när man ska sälja sin lägenhet. Skulle ni bli mer sugna och buda högre om ni visste att exvis Persbrandt också var intresserad av objektet?

Kommentera