Popjunkien

Zlatan Bernadotte?

Folk som lagt fotbollsskorna på hyllan tillåts inte bara vara mediokra f.d. ungdomsfotbollsspelare som vilka som helst. Nej, folk som lagt skorna på den sagda hyllan hade kunnat bli något oootroligt stort om de bara inte hade slutat.

Senast i raden är prinsessan Madeleines pojkvän Jonas Bergström. I en överflödig kartläggning av hans rätt vanligt ointressanta liv kan vi läsa att ”hans spelstil påminner faktiskt om Zlatans”. Något säger mig att om han verkligen hade varit exakt näst bäst i Sverige efter Zlatan så hade han fortfarande spelat. Inte satsat på att kanske bli hertig om hundra år.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Zlatan Bernadotte?

  1. embryo skriver:

    det finns bara en zlatan

    zlatan

  2. Misanthropique skriver:

    Hela artikeln är ju en enda orgie i rövslickeri. Har herr Bergström en hållhake på Expressen eller är det bara en allmän uppvisning för kungafamiljen, tros?

Kommentera