Popjunkien

Morrissey i Bingolotto

Men det här tjafset om att Morrissey ska vara med i Bingolotto och att detta skulle vara ett tecken på en eventuellt ny linje för programmet i stort, sellout hos Morrissey själv etc. Det är väl inte första gången någon storkändis är med i sagda program? Och i många andra länder är helgens stora lottodragningar ett självklart tillfälle att synas för de breda målgrupperna. Bowie, en annan älskvärd farbror i popsvängen, var med i Bingolotto redan 2002. Det tycker jag var ännu mer ”cheesy” (Moz själv om sammanhanget) eftersom Loket fortfarande var programledare på den tiden.

Fel av mig, Loket hade visst redan lämnat kajutan då, Lasse Kronér var programledare när Bowie var där. Loket intervjuas om föryngringen av Bingolotto (1999).

ARTISTERNA. Förr: Trygga, som Ingmar Nordström. Nu: Ungdomligt, som Di Leva.

Ha ha!

Dela: Facebook  Twitter 

6 kommentarer till Morrissey i Bingolotto

 1. Jarno skriver:

  Morrissey är ju mer ”indie” än Bowie och då blir det fult att synas i pensionärsprogram som Bingolotto.

 2. Frederick skriver:

  Dagens tips: Om du inte tröttnat på Stureplans underbart tokiga namngivanden av kändisar finns den en del att gotta sig åt här:
  http://www.stureplan.se/articles/953/

 3. Tove skriver:

  Det kan inte ha varit 2002 för det var i samband med att han släppte ”Hours” 1999. Han sjöng Thursday child och jag var ju tvungen att kolla. Satt och lipade för jag hade precis gjort slut med en lurkig kille, så jag minns det väl. Men han kanske har varit med igen efter det?

 4. Reblo skriver:

  Hm… jag var nog full när jag skrev det här. Försöker hitta min källa till 2002 men det går inte, däremot en massa om 1999 så det måste ju vara så. Och då var nog Loket kvar ändå, vilket bekräftar min tes ha ha. Tack!

 5. noak skriver:

  morrissey i bingolotto = ironi deluxe

  på något sätt är det ju så fel att det blir rätt. antar att morrissey har ett så välfyllt credd-konto att han kommer undan med vadsomhelst…

 6. N|. skriver:

  Morrissey spelade i Bingolotto enligt tesen ”föra ut det sanna budskapet till dem som behöver det”. Hans nya platta är så jäkla bra att alla behöver nås av den.

Kommentera