Popjunkien

En stilla undran så här i schlagertider

När det skrivs om Linda Bengtzing så står det oftast ”i ett litet hus i Enskede” under etiketten ”bor”. Det är något med Lindas lilla hus i Enskede som alltså är värt att upprepas i media. Undrar vad? Avundsjuka journalister som själva vill bo i små hus i Enskede? Eller Lindas egen förtjusning över sitt lilla hus?

Gjorde ett stickprov i Expressen Fredags Schlagerspecial: Björn Kjellman? ”Stockholm”. Kikki Dee? ”Bollnäs”. Inget om hurvida de bor i slott eller koja, små lägenheter eller stora villor. Det är bara Linda Bengtzing som har mer än en bara en anonym bostadsort. Hon har ett litet hus i Enskede.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till En stilla undran så här i schlagertider

  1. t-boz skriver:

    Enligt uppgift bor fröken Bengtzing i Tallkrogen. Och de husen är SMÅ. Typ 60+60 (kvadratmeter).

  2. Joshua_Tree skriver:

    Men det står inte hur gammal hon är va? Av någon anledning slipper just artister gärna undan det. Det står alltid ”Henrik Zetterberg, 25″ om idrottare (ja, det står förstås inte ”Henrik Zetterberg, 25″ om ALLA idrottare, men du förstår principen) men det står aldrig ”Carola, x antal avtjänade jordevarv”.

Kommentera