Popjunkien

Far och son Sundevall?

Förresten, ett minijunkie-inlägg som är farligt nära vanligt popjunk.

Det finns en pappabok som ständigt debatteras i föräldrasvängen. Uppdrag Mamma-mammorna och Uppdrag Pappa-papporna hatar den, moraltanterna på Familjeliv försvarar den medan rebellerna på samma sajt är anti. Själv har jag bara bläddrat i den så jag har ingen direkt åsikt om den men min man lade förskräckt den ifrån sig efter bara en kort läsning.

Du ska bli pappa av Dick Sundevall. Boken som enligt många utgår från att män gillar ja… Bajen, bärs och rakade brudar. Boken som säger saker som ”mamman vill alltid veta könet på barnet redan i magen” och därmed förutsätter att alla gravidbrudar är exakt samma. Stackars pappor liksom! Men som sagt har jag inte läst den själv så jag stannar där.

Nu till popjunket: för ett tag sedan skrev Viggo Cavling om Carl M Sundevall och nya Spy Bar yadi yadi yada och nämnde då i förbifarten något om att han skulle vara son till Dick. Stämmer detta? Jag har googlat lite men inte hittat några direkta bevis.

Nåväl. Oavsett vems son han är ska Spy-Sundevall ha cred för den här roliga omtaken på detta:

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Far och son Sundevall?

  1. Åsa skriver:

    Det stämmer.

  2. Anna skriver:

    Jag fick min kille att låna den på biblan häromdagen, just för att jag hört talas om den, dock inget negativt. Kan tillägga att han lånade en chockrosa engelsk bok som heter You’re pregnant too mate! (Gavin Rodgers) som han först börjat läsa och skrattar högt åt hela tiden!

  3. Mimmi skriver:

    Stämmer. Han har tre barn. En är Carl M.

Kommentera