Popjunkien

Vädret

Nej, väder är inte populärkultur, knappt ens om det är varmt-nog-för-öl-på-Mosebacke eller norrländskt-goth-kallt. (Fast det senare stämmer nästan med tanke på att Placebo släppte en ny skiva igår).

Men jag måste få använda detta forum för att få klaga liiite. Jävla skitväder. Jag hatar det! Jag är så trött på slask och kallt och fult grus på gatorna. Vad ska man göra för att få bära lite snygga skor around here?

Hur VÅGAR det ens snöa igen?! Fattar ingen hur omodernt det är med vinter? Ge mig våren nuuu.

Dela: Facebook  Twitter 

5 kommentarer till Vädret

 1. anna skriver:

  det är en fördel med förorten. här är det inte alls samma slaskelände!

 2. Reblo skriver:

  nej men här är det fortf snö i drivor :(

  Lassie: jag såg dig idag! På Åhléns! Jag pratade i tfn så jag kunde inte riktigt stanna, men jag noterade att du hade snygg kjol+stövel-outfit.

 3. Skrubben skriver:

  För min del gillar jag snön. Det är fint när det är riktigt vitt, frost i träden och det knarrar under fötterna. Kolsvarta nätter med flämtande snölyktor och gnistrande klara dagar (det är faktiskt inte mulet och slaskigt hela vintern). Utflykt med apelsin och sotig, svartbränd korv som är djupfryst inuti (100% ren, oförfalskad nostalgi).

  Men snygga-skor-argunentet var svårt att bemöta. Det är kanske dags för vår i alla fall. Snart.

 4. Reblo skriver:

  allt det där fina och gnistrande är mysigt också så klart, men i januari och kanske februari. Men nu så här i andra halvan av mars är jag färdig-korvad. Det enda jag registrerar nu är en hel vinters grusiga gator som är så knöggliga att jag får ont under fötterna av dem.

  (men jag ska sluta gnälla ;)

 5. anni skriver:

  Flytta?

Kommentera