Popjunkien

Folk som är överallt samtidigt, del ett

Magnus Betnér.

1, 2, 3, 4.

Apropå ett av programmen här ovan är det rätt intressant att notera att både SVT och TV4 satsar på underhållningsprogram som bygger på statistik. Enligt hemsidan är fyrans 100% underhållande statistik, humor baserat på undersökningar om svenskars preferenser. I SVT:s Veckans president är konceptet ungefär detsamma men med lite mer samhällsvinkel – frågesport på sådant som enligt undersökningar engagerar svenskarna just nu.

Nu har vi ju inte sett resultatet ännu, men jag undrar om det inte blir lite risk för sifferoverload vad det lider. Särskilt om o-roliga Shan Atci ges fritt spelrum.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Folk som är överallt samtidigt, del ett

 1. Kristofer skriver:

  Har inte sett reklamen för 100%, men reklamen för Veckans president är nog den minst lockande jag sett någonsin.

 2. Reblo skriver:

  ja ha ha, man blir aktivt osugen på den ”spännande” frågeställningen om hur många hemmafixare som skadar sig när de bygger om hemma. (Svar: 40 000).

 3. Astrid skriver:

  Det kanske ar efterapning fran utlandet? Har i England har Channel 4 ganska roliga ”8 out of 10 cats” vilket ar en typisk ”rolig fragesport”, dar svaren inte ar det viktiga egentligen, utan mer det roliga, som typ Parlamentets upplagg. De har tva lagledare och tva gaster var varje vecka och lille Jimmy Carr haller i allt.

 4. Marlene skriver:

  Hejsan! Jag tyckte att Shan var jättebra! meen dom andra va inte så bra..men de va ett roligt program,, och vill tacka för programme!

Kommentera