Popjunkien

Semesterlassie

Kolla förresten vilka som flög samma plan som vi till Portugal.

Nog bland de mer kända personerna som jag (mig veterligen) flugit samma plan som. För trots åratal av jettande mellan London och Stockholm har jag fortfarande inte haft mer känt kabinsällskap än Henrik Hjelt och MTV-Ulrika.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Semesterlassie

 1. Anna skriver:

  Jag satt (ganska långt) bakom Niklas Ekdahl på väg till Paris i höstas. Det ger väl inte så höga Lassiepoäng kanske …

 2. Mark skriver:

  Jag träffade Matt Lucas från Little Britain på Los Angeles flygplats för en månad sedan. Vårt samtal gick såhär:

  Jag: Hi Matt, Sorry to bother you. Just wanted to say… brilliant!
  Matt Lucas: Thankyou.
  Jag: Everything you’ve done.. love it… brilliant!
  Matt Lucas: Thankyou very much.
  Jag: Great.. can’t wait for the new series… Brilliant!
  Matt Lucas: You’re too kind..

  Jag inser att jag har sagt brilliant alldeles för många ggr, skäms lite och drar därifrån. Sen visar det sig att han är på samma flygplan som mig till London och jag blir paranoid att han ska tro att jag förföljer honom.

  Från London till Stockholm satt jag bredvid Natascha Peyre… hon pratade väldigt dålig engelska med flygvardinnorna.

 3. Reblo skriver:

  Åh wow, typ en av de största Lassiesarna jag hört talas om på länge. Brilliant!

  (eh, Matt Lucas dårå, inte Natacha)

 4. Mark skriver:

  Ja, det var kul. Samma vecka gick jag förbi Jack Nicholson på en LA Lakers match. LA är nog Lassie-centrum nr 1!

  Men jag har lärt mig av Matt Lucas mötet.. För ett par veckor sedan var jag på ett hotell i Berlin och hamnade i samma hiss som Julie Delpy. Jag ville verkligen säga nåt, men lyckades till slut hålla tyst.

Kommentera