Popjunkien

Dagens uttalande

Bert Karlsson apropå Jessica Anderssons fiasko i melodifestivalen igår.

Bert Karlsson var så arg efter tävlingen att han kräktes på sitt rum flera gånger, och han var inte med på efterfesten i natt:
- Jag spydde ned hela rummet. Det är inte maginfluensa, utan det beror på allt det här, säger han
.

Bert tycker att Jessica satsade fel som försökte vinna röster på sexiga kläder och utmanande dans. Men jag vet inte, om Jessica hade lyckats hade han nog i stället hyllat exakt samma attribut. Det är ju trots allt mannen som går igång på allt från Lena Ph:s ögon till semlor.

Men visst VAR det en felsatsning av Jessica. Hon såg så bortkommen och olycklig ut där hon dansade på den där stolen. Läcker outfit förvisso men alldeles för obekväm. Jag skyller nog på stolen, hade hon skippat det sega stolgnidandet hade hon kunnat kamma hem åtminstone en andra chans. Låten var ju helt okej!

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Dagens uttalande

 1. Henrik skriver:

  Så sant, hon skulle ha skippat sexgrejen. En sexig klänning utan stol och billig dekor hade funkat så mycket bättre. Var det Hemtex som sponsrat med billig satin?

 2. Lena skriver:

  jag tyckte faktiskt att låten var riktigt bra, tråkigt bara att hennes röst överröstades av bakgrundsmusiken stundtals… men vet det sjutton om hon skulle haft stolen… och vad var det för rekvisita? nej, det hade varit bättre utan…

 3. Lo skriver:

  Läcker outfit!?

 4. Storasysterns skriver:

  Så besviken att han kräktes på rummet? Det låter ju helt bisarrt.

Kommentera