Popjunkien

Var femte bloggare använder mjällshampo

PRESSMEDDELANDE
2006-02-23

VAR FEMTE BLOGGARE ANVÄNDER MJÄLLSCHAMPO

Trots att mjäll inte kan anses vara ett stort problem i bloggosfären använder så många som 20% någon form av mjällschampo regelbundet. 6% anser dock att deras schampobehandling är verkningslös. Det visar en ny undersökning genomförd av Mitt liv som populärkultursjunkie-institutet. 88 personer deltog i den första studien av bloggläsarnas hårtillstånd och redan planeras flera insatser för att förbättra dessa skalpar.

Bilden kommer från Dandruff and Dandruff Care.

- Jag trodde undersökningen skulle påvisa lite mer mjäll i bloggosfären faktiskt. Med tanke på all denna tid som spenderas framför datorer, teveapparater och tidningar borde det vara svårt att hinna grooma sig så mycket, säger en deltagare som vill vara anonym.

Resultatet i sin helhet hittar du här.

Originalposten hittar du här.

Dela: Facebook  Twitter 

1 kommentar till Var femte bloggare använder mjällshampo

  1. embryo skriver:

    inte jag

Kommentera