Popjunkien

Fem killar med för mycket hår

Ett.
Två.
Tre.
Fyra.
Fem.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Fem killar med för mycket hår

  1. Jo skriver:

    GUD vad det ser ut som om Sebastian (kille 4 tror jag?) tycker att han själv är sexig på den bilden!

  2. josefine skriver:

    du glömmer väl inte peter jihde nu under os-sändningarna?

  3. anna skriver:

    Haha, jag har bott granne med Johan T Lindwall och det roligaste är att han bär sin backslick lika envist när han ska ut som när han ska jobba som när han ska jogga. Jogga med fixad frisyr känns förstås helt rätt i hans kretsar. Kan även avslöja att hans favoritlåt 2004 var ”Det gör ont” med Lena Ph. Och i synnerhet gillade han att spela den på repeat mellan 03 och 05 natten mellan söndag och måndag. En toppengranne!

Kommentera