Popjunkien

Din mamma?

Idag gör Metro en intressant sammanställning av den typiske dokusåpatittaren. Och som jag var inne på häromdagen så är det inte direkt de tokunga som kollar: det genomsnittliga dokusåpafanset är en kvinna, mellan 40 och 59 år gammal, och bor i en mellansvensk stad.

Läs mer här (varning för PDF, sidan 3).

Noterar att det bara är pensionärer som kollar på Toppkandidaterna.

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Din mamma?

 1. David Hall skriver:

  Det är inte så att pensionärerna fortfarande inte lärt sig att Rapport sänder i SVT1 sedan fem år tillbaka? Fast det är visst bara på onsdagar som Toppkandidaterna visas klockan 19.30.

 2. Micke skriver:

  En annan intressant sak med schablonbilderna är att män mellan 25 och 70 inte kollar på dokusåpor. Och det kanske är sant? Jag har inga tv-kanaler, så jag vet inte.

 3. Missy skriver:

  Jag blev förvånad över att det var fler män än kvinnor som tittade på gay army. Det känns inte speciellt manligt, även fastän det handlar om män. Jag får för mig att det borde tilltala kvinnor mer än män (förutom homosexuella män, kanske, vad vet jag)

  Måste dock bara påpeka att det heter ett fan, flera fans… :) (nej, jag är inte här för att leka språkpolis, fast just det där är ett väldigt märkligt fel folk gör och jag förstår inte riktigt varför)

 4. Reblo skriver:

  Och nu blir det en väldigt larvig men-själv-då-ordväxling men jag måste få förklara att jag skrev ”fanset” med flit just här för jag tyckte det blev så fint.

  Är själv värsta språkpollen ibland och vet hur det mesta stavas, förutom åt vilket håll apostrofen ska vara i vissa ord. Som t ex ”a la 80-tal” – ska det vara en apostrof ovanpå a:et då och i så fall så här: á eller så här: à?

Kommentera