Popjunkien

251 karbonkopior?

Är det bara jag som tycker det känns väldigt förutsägbart att en kröniketävling resulterar i finalbidrag från tre svarthåriga ungdomar som är övertygade om att de är de enda som fattar? Alla tre har Linda Skugge som förebild. Men det beror nog på att man får det svar man ber om – efterlyser Expressen en ny tonårs-Linda Skugge så är det väl också vad de får.

I samma liga som dagboksprogram i radio om du frågar mig.

(Om jag skulle rösta skulle jag lägga min röst på Annika).

Dela: Facebook  Twitter 

10 kommentarer till 251 karbonkopior?

 1. malte skriver:

  Exakt vad jag tänkte. Sextonåringar som skriver om homosexualitet, könsroller och depressioner; självklart relevanta ämnen, men jag hade blivit så sprudlande glad om jag bara hade blivit LITE överraskad.

 2. Mamselamsen skriver:

  NÄÄÄÄÄ…. inga fler Skuggar!

 3. annan skriver:

  VARFÖR skulle man vilja ha en ny Skugge? Jag kan inte nog understryka hur less jag är på henne och hennes ständiga litania av ”NiskaintetroattlivetskavarakulmedJAGskaminsannhaplaneratkejsarsnitt”.

  Bort.

 4. annan skriver:

  ”men”, inte ”med”, där.

 5. Hanna skriver:

  Kan det inte finnas nån som varken är Ebba eller Linda?

 6. Agnes skriver:

  Men en av tjejerna har rött hår…Åhhh sån besserwisser jag är..Gillar Skugge men kom igen, lite nya grepp hade ju inte skadat..

 7. Annie skriver:

  aaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahaha!!! alltså du måste kolla på viva la bam.du kommer att älska det!alltså igår var bästa avsnittet!ape (mamma) och phil (pappa) skulle åka på resa till paris för att fira bröllopsdag.självklart bokar bam och hans cpvänner också biljetter.sen bokar dom en biljett till slagpåsen don vito.han är jätteglad att få hänga på.men han hamnar i abu dabi (?) och hans bagage skickar dom till mellanöstern.han får krångla asmycket för att ta sig till paris.tar typ flera dygn…när alla är på plats i paris spanar grabbarna med kikare vid eiffeltornet efter deras offer.snacker lyder ”det kommer vara omöjligt att hitta dom”. då säger någon ”nej, det är som att leta efter ett bowlingklot i en höstack”!HAHAHAHA!dom hittar dom iallafall tillslut.i paris klär dom även don vito i röd/vit randig tröja, svarta byxor och basker + mush + baguette under armen.hahah!sen lånar dom HIMs tourbus och kidnappar ape och phil och åker till tyskland.där klär dom vito i lederhosen.haha.sen går dom på oktoberfest och dricker öl.där vill ape ha vin istället, så bam och en vän bestämmer sig för att dra till typ drakulas slott i rumänien för att hämta det.det tar typ 2dagar att köra dit.det är stängt när dom kommer fram.haha!sen åker dom till ett fint slott någon annan stans i tyskland och då säger vito att dom har kopierat disneyland.hahahah!!!fortsättning följer på mtv på 22.30!

 8. N|. skriver:

  Me too-varumärken. Lite Expressen goes EMV.

 9. Reblo skriver:

  annan: jag vet precis vad du menar. Däremot tycker jag att kejsarsnittsfrågan åtminstone känns gaaanska allmängiltig – särskilt i jämförelse med hennes himla Sylvia Plath-tjatande. Jag kan nog inte komma på någon annan som snöat in så totalt på ngt så smalt och tror att det ska engagera brett. Ett tag handlade varenda text, både i Exp. och i NA (?) om stackars Plath. Allra konstigast var den här lördagskrönikan: http://expressen.se/index.jsp?a=419799

  annie: tack för redogörelsen men jag jag förstår inte tjusningen. Är rätt rabiat anti-Bam generellt.

 10. Hanna skriver:

  Jag hatar Bam, jag hatar allt som går ut på att vara så elak som möjligt mot någon. Däremot ÄLSKAR jag Americas funniest home videos har jag märkt. Det är min humor. Det är liksom inte meningen att nån ska slå sig, det bara blir fel.

Kommentera