Popjunkien

Firefox

Hello Saferide och Firefox AK fina ”Long lost penpal” är veckans hitvarning på ZTV.

Vilket påminner mig om när jag hängde med en kompis på en spelning i London en gång för ca fem år sedan. Ett halvsvenskt indieaktigt band som hette Anamorphic spelade och vad jag minns från den kvällen är framför allt att den svenska sångerskan var rätt pretentiös. T ex läste hon med dramatisk röst en dikt på svenska (!) under en instrumental del i en låt (som annars var på engelska).

Spola framåt till 2005 och läs intervjuer med Andrea Kellerman (dvs Firefox): samma tjej.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Firefox

  1. Åsa skriver:

    haha, det är så roligt att du och jag har nästan motsatt smak i musik, talk show hosts och sånt. du dissar mariah, jag står inte ut med hello saferide. och ändå verkar du liksom grym.

  2. Reblo skriver:

    I know! Har faktiskt tänkt på det också, särskilt som min iPod ibland överraskar mig med låtar som du tipsade om någon gång i någon bloggpost. Pinsamt nog skippar jag dem alltid, men jag tänker i alla fall snälla tankar om dig medan jag gör’t! Grymme du liks.

  3. P skriver:

    Men Firefox…hela den epn är ju sjukt bra! svårt att inte dansa

Kommentera