Popjunkien

Skämsig surfning

Varje gång jag klickar på länkar som denna tänker jag två saker:

 1. Jag bekräftar tidningens statistik om att sex säljer.
 2. Om någon lånar min dator lite snabbt för att kolla en grej och går in på expressen.se så ser de att den enda artikeln jag klickat på hittills idag är denna och inte något tyngre.

Men jag var faktiskt tvungen att kolla om han verkligen bar de här byxorna på riktigt. För om man lider av storleken på sitt organ borde man väl inte skryta så om det i en sån uppenbar bralla?

Dela: Facebook  Twitter 

4 kommentarer till Skämsig surfning

 1. Henrik skriver:

  Jag fick länken skickad till mig inklusive en bild på ”härligheten”. Senare fick jag bilder på Jude Law som motbevisar Sun lista.

 2. Britta skriver:

  Är han på riktigt?? Alltså jag vet inte hur det är med er andra, men jag måste i ärlighetens namn säga att jag aldrig någonsin har ens varit i närheten av att gissa storlek genom brallan. Måste man inte ha väääldigt tajta byxor (à la bilden ovan) för att det ska kunna bli realitet? Och isf: varför i helsicke har Jonah travat runt i spandex under sin uppväxt, om det nu var ett sånt problem? Eller så kanske det rör sig om ett groteskt stort fall av WOM. (NPI)

 3. carreca skriver:

  Klassiker i sammanhanget är Henrik Schyffert som Reverend Killing, när kören sjunger Jailbird och han har ungefär samma slags paket som på bilden ovan.

 4. Carro skriver:

  Jag tror att han satte på sig de byxorna för att de skulle kunna få en bild där den syns så tydligt som möjligt utan att synas om du förstår vad jag menar. En lagom provocerande bild att publicera i Aftonbladet m.fl. m.a.o. Jag tvivlar på att han går omkring i sådana byxor. Jag menar vem gör det? Om det inte är på skämt eller så. Den där snabeln skulle f.ö. få mig att sätta god fart åt andra hållet det är då något som är säkert. Aj säger jag bara.

Kommentera