Popjunkien

Löpsedeln som försvann

I höstas var ett återkommande tema de falska löpsedlar jag såg runtom i stan. Det finns en som jag ännu inte bloggat om eftersom jag tänkt att jag skulle ta en bild. Men varje gång jag passerat har jag glömt. Och igår såg jag till min fasa att den var borta!

Får försöka återge den från minnet i stället. Följande ungefära löpsedel har suttit vid den vänstra nedgången till tunnelbanan vid korsningen Tunnelgatan-Sveavägen sen i höstas. Har uppenbarligen tagits bort alldeles nyligen.

BÅDA PAREN I BACHELOR
GJORDE SLUT
KILLARNA I FARMEN GRÄT

Tidigare inlägg om löpsedlarna hittar du här.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Löpsedeln som försvann

 1. Anders skriver:

  fa’n, jag gillar dina bloggar, fast att jag är typ….47 år!!!!!!!!!!!

  Kram

 2. Fisso skriver:

  Har du deras bok? Dom som gör dessa löpsedlar har gett ut foton på dessa i bokform

 3. Reblo skriver:

  Anders: roligt!

  Fisso: nej faktiskt inte, men jag har (som du ser om du klickar vidare på länkarna) bloggat om den rätt mycket :)

Kommentera