Popjunkien

Nyhetstorka? Plocka fram datorlistan och surfartjejen

I mellandagar och andra semestertider drar kvällsisarna ofta till med ”hela listan” över t ex gratisprogram till datorn eller finesser till mobilen. Kort sagt rätt basic tekniksaker som ändå ter sig avancerade för de medel-Svensson som kämpar med en extra klurig Solitaire på PC-skärmen. Och inget ont i det. Jag har bara svårt att se att det säljer lösnummer.

Hur som helst, det som triggade det här inlägget var Expressens ”hela lista” idag: 30 gratisprogram till din dator. Jag har inte orkat gå igenom hela listan men nöjer mig med att konstatera två saker: 1) vi har sett delar av den förut och 2) vi har sett bilden förut. Jag tror varenda datorstory i Expressen de senaste tre åren har illustrerats med samma bild.

Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till Nyhetstorka? Plocka fram datorlistan och surfartjejen

  1. m skriver:

    Surfartjejen är Expressens bildredaktör, no less. (Eller var, i alla fall.) Antar att det är bekvämt att plocka fram den när man inte orkar ta en ny. Men jag håller med om att det är sjukt fantasilöst, hur svårt kan det vara att skjuta av en något färskare ”titta hon surfar”-bild på en redaktion där ALLA SITTER FRAMFÖR EN DATOR.

  2. embryo skriver:

    på tevede finns det okcså mångnga gratisprogram men till dom medföljer recklamutbrott okcså man skäms för att vara menniska när man ser recklam för mjäll okcså allt mögligt som man ska köpa

Kommentera