Popjunkien

Huckabees och Qwerty

Äsch, här har jag mentalt skissat på ett blogginlägg sen igår och när jag nu faktagranskar mig själv inser jag att jag har FEL. Men jag skriver det ändå.

Jag kollade på I Heart huckabees igår och noterade i början att ett av produktionsbolagen bakom filmen heter Qwerty Film. Jag kände igen QWERTY så mycket att jag inte kunde sluta tänka på det. Till slut trodde jag att jag kommit på det: det är en sida på tärningen i ett av mina favoritsällskapsspel Spingo!

Inte förrän jag nyss satte mig vid datorn för att googla fram ”bevis” insåg jag att QWERTY har med något annat att göra. Tangenterna sitter ju bredvid varandra på översta raden och mycket riktigt har ”ordet” med skrivmaskiner och tangenter att göra.

Nåväl, här kan man spela Spingo även utan motspelare.

Dela: Facebook  Twitter 

3 kommentarer till Huckabees och Qwerty

  1. Foxy Li'l Retard skriver:

    Men alltså: vad gillade du Huckabees då?

  2. Reblo skriver:

    Jag tyckte att den hade sina poänger och var intressant, om än lite för oengagerande. Jag är så snäll av mig och hade extremt svårt för alla osympatiska karaktärer (särskilt Jason Schwartzman och Jude Law). Det blev helt enkelt lite för skruvat här och där, samtidigt som Lily Tomlin och Dustin Hoffman var skitbra. För att inte tala om ljuvliga Naomi Watts.

  3. Kjell Rilbe skriver:

    Spingo? Då tror jag du skulle tycka om vårt spel Korso. Det är betydligt ”fylligare” och mer avancerat. Prova det!

Kommentera