Popjunkien

I love X-mas

Jag är verkligen en sucker för den kommersiella julen och följande två julrelaterade saker tycker jag allra allra bäst om just nu:

  1. All tacky reklam med jultema på teve. Ni vet bjällror, snöfall, tomtar. I love it! Särskilt bra är Coca-Cola-reklamen som gått i hundra år. Körerna är så progressiva, barnen så törstiga och tomten så mysig. Bäst förr i tiden var reklamen från Forbo Forshaga. När de önskade god jul i TV4 första åren visste man att julen var kommen på riktigt – tevereklam liksom.
  2. Att alla butiker har öppet extra länge. I morgon kan man liksom handla på Gallerian en hel timme extra. Och Åhléns i city har öppet till 22.00! Har nog inte tänkt köpa julklappar lika mycket som att shoppa till mig själv på tider som passar lite bättre än de extremt kristliga 10-19.
Dela: Facebook  Twitter 

2 kommentarer till I love X-mas

  1. Helena skriver:

    Blossatomtarna gillar jag, fast jag har inte sett dem än i år. Och Aladdinreklamen är bra.
    Hos oss ska ica maxi ha öppet till 23 nu i veckan. Jag har ett enormt behov av att traska dit imorgon vid kvart i och köpa en liter mjölk el nåt, bara för att man kan.

  2. Hanna skriver:

    På torsdag är affärerna i Karlstad öppna till 22. Mysigt värre.

Kommentera